Bericht versturen
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Recentste Bedrijfgeval ongeveer Elektrische motor testende inleiding
Evenementen
Contacten
Contacten:
Fax: 86-532-87973308
Contact nu
Post ons

Elektrische motor testende inleiding

2023-05-30
 Latest company case about Elektrische motor testende inleiding

Wij allen weten dat de motor het testen machine eigenlijk een algemene voorwaarde is, en de verschillende motor het testen machines zijn vrij verschillend, maar er zijn sommige fundamentele standaardeisen ten aanzien van de testpunten. Hier zouden wij sommige principes delen om elektrische motor te controleren.

 

Gelijkstroom-het winden weerstand: in fysica, kan de weerstand direct door de wet van het Ohm worden ontdekt. AIP het meetapparaat keurt de four-wire meetmethode goed, die lijnweerstand kan effectief vermijden en de nauwkeurigheid van de test verzekeren.

 

Hipot: omvat AC Hipot en gelijkstroom Hipot (AC Hipot is gemeenschappelijker). Het verschil is outputted voltage tijdens de Hipot-test. Tijdens de Hipot-test, past het meetapparaat hoogspanning tussen het motorkader en het macht geleverde deel op controle toe als er analysestroom is. Het bovenleer en de ondergrens worden vooraf ingesteld, en ontbreek alarm worden teweeggebracht als de gemeten analysestroom uit de vooraf ingestelde grens.

 

Isolatieweerstand: het testprincipe is gelijkaardig met Hipot-test. De stroom van de meetapparaatoutput gelijkstroom om de isolatie tussen het macht geleverde deel en het motorkader te testen. Het testresultaat wordt bepaald door de isolatieweerstand.

 

Schommeling/laag plotseling: pas het voltage van de schommelingsimpuls op toe motorrol ontdekken zijn schommelingsgolfvorm. Vergelijk de geteste golfvorm met de meester, en het verschil zou op de laag korte isolatie van het geteste product wijzen.

 

Laag voltagebegin: output 0,86 nominale spanning aan het geteste product en test de elektroparameter. Controleer als de motor normaal onder laag voltagestatus werkt.

 

Gesloten rotor/boxtest: aangezien de impliciete naam, gesloten rotor de rotor moet sluiten en zijn elektroparameters testen. Nochtans, kan deze daadwerkelijke slotmethode niet de productielijneisen ten aanzien van veiligheid en efficiency vervullen. AIP het meetapparaat simuleert de gesloten rotor om de consistentie te testen, die de efficiency op basis van waarborg de testnauwkeurigheid verbetert.

 

Machtstest: de levering schatte macht aan de motor en test de elektroparameters, hoofdzakelijk test de stroom, en berekent de macht.

 

De elektrische motor is ook een algemene voorwaarde. Sommige klanten zouden of vervaardigden zij pomp vragen, kan de ventilator of de compressor als motor worden getest. Hoewel het kerndeel van het bovengenoemde product motor is, kan het niet als motor volledig worden getest. Enkele producten hebben ladingsapparaat, en de van de veiligheidstest, zoals, lekkage stroom, de grondtest enz. zullen ook worden uitgevoerd.

 

Als u meer over elektrische motortest wilt kennen, gelieve per e-mail te contacteren: international@aipuo.com Tel.: +86-532-87973318