Bericht versturen
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfprofiel
Over ons
Contacten
Contacten:
Fax: 86-532-87973308
Contact nu
Post ons

Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd

China Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfprofiel
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Hoofdmarkt:
Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant , Exporteur
Merken:
AIP
Nr van Werknemers:
100~200
Gevestigd jaar:
2009
De uitvoerpc:
10% - 20%
Gediende klanten:
3000+
Testende ervaring:
32+
Geëxporteerde landen:
57+
Verkocht:
10.000 +
Bedrijfdetails

China Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd., een toonaangevende leverancier van motortestmachines.Opgericht als een professioneel bedrijf voor het produceren van motortestmachines in 2009, heeft AIP zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van deze industrie in China.

Onze producten kunnen worden toegepast om de kwaliteit van de motor in de productielijn te controleren en de motor van huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, auto's, industriële enz. Te testen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Qingdao Shandong in China en we hebben vestigingen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat alle klanten op tijd kunnen worden bediend.Ondertussen kunnen de agenten aan boord regelmatig worden opgeleid om de klant professionele en efficiënte service te bieden.
We zijn toegewijd aan het nastreven van innovatie en wederzijds voordeel, en zijn bereid om met u samen te werken om wederzijds voordeel en harmonieuze ontwikkeling te bereiken.

OEM/ODM

China Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Voorverkoopservice

 1. Gratis evaluatie van de testoplossing: verstrek de professionele testoplossing volgens de geteste producten en kies de geschikte testmethode voor de klant.
 2. Gratis delen van cases: deel de succesvolle testcases uit de branche ter referentie.
 3. Gratis fabrieksbezoek: help de klant het bedrijf volledig te begrijpen door betrokken video vrij naar de klant te sturen,

Technische hulp

 1. Oplossing op maat: verstrek de professionele testoplossing voor uw vereiste.
 2. Adviesservice: we bieden u graag adviesservice als u vragen heeft over motortesten.
 3. Technische communicatie: u bent van harte welkom om rechtstreeks met onze technische ingenieurs te praten over het ontwerp van productoplossingen.

Dienst na verkoop

 1. Er kan gratis begeleiding bij de installatie van de tester worden gegeven als u problemen ondervindt tijdens het installatieproces van de tester.
 2. Ondersteun afstandsbediening om het apparatuurprobleem te diagnosticeren en de software te upgraden.
 3. 24-uurs online service en zorg ervoor dat u op tijd antwoord kunt krijgen.
 4. Installatie- en onderhoudsservice ter plaatse kan worden verleend op basis van de onderhandelde overeenkomst.
 5. De servicemanager houdt u tijdig op de hoogte van de productiestatus, verzending en leverdatum.
Geschiedenis
 • China Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
 • 2009Drie partners van dezelfde leeftijd vormden het bedrijf, dat een nieuw veld van motortestindustrie creëert met de kernwaarden concentratie en win-win.
 • 2010AIP lanceerde het nieuwe generatie geïntegreerde motortestsysteem voor de binnenlandse markt met volledige onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten, en het testsysteem werd erkend door een groot aantal klanten.
 • 2011AIP lanceerde het vacuümtestsysteem, dat in eerste instantie wordt gebruikt bij het testen van de compressorstator en wordt gepromoveerd tot het geleidelijk testen van de stator van verschillende industrieën.
 • 2012AIP optimaliseerde zijn technologie op het gebied van rotortesten door de samenwerking met ES Japan en lanceerde het intelligente aluminium gietrotortestsysteem.
 • 2013AIP ontwikkelde het BLDC-motorbelastingtestsysteem voor Hitachi Thailand, en het testsysteem werd de eerste keus voor waardevolle klanten in China.
 • 2014AIP lanceerde het testsysteem voor de micromotordynamometer, een nieuw testsysteem van de industrie met een sterk geïntegreerde, multifunctionele interface en eenvoudige bediening.
 • 2014AIP heeft een oppervlakte van 4000 vierkante meter, het aantal werknemers overschrijdt 50. AIP verbeterde haar beheer door gebruik te maken van de beheersoftware zoals CRM, PDM, UF financiële software en Ding Talk.
 • 2015AIP lunchte het statische testsysteem van de EV-motor en promootte het op grote schaal.
 • 2015AIP lunchte het servomotortestsysteem, wat een nieuwe definitie is van motortesten op hoog niveau.
 • 2016AIP lunchte met het motor-/statortestsysteem van de tweede generatie, een intelligent testsysteem gericht op IOT (Internet of Things) en toont de concurrentie op de internationale markt.
 • 2017AIP kocht nieuw land als productiebasis en legde de basis voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.AIP bood 10 bedrijfsauto's aan de uitstekende werknemers aan om win-win te bereiken.
 • 2018AIP werkte samen met Japanse ondernemingen en lanceerde het testsysteem voor vacuümmotoren om de enkele puntschade van de wikkeldraad te testen, wat het hardnekkige probleem in de motorproducerende industrie oplost en een nieuwe mijlpaal markeert.
 • 2018AIP ontwikkelde een nieuwe technologie om het contact tussen blootliggende draad en kernplaten te testen, waarmee een wereldwijd probleem in de auto-industrie werd opgelost.
 • 2018AIP lunchte het intelligente ankerrotortestsysteem, gericht op IOT en ondersteuning van diagnose en upgrade op afstand.
 • 2018Het aantal werknemers overschrijdt de 100, 70% van hen heeft een hbo-opleiding en is gespecialiseerd in het ontwerpen van elektrische machines, mechanisch ontwerp, softwareontwerp, MCU-ontwikkeling, EMBA-beheer en het bouwen van een aandeelhouderspartnerschapssysteem gaat nog steeds vooruit.
Ons Team

China Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

AIP, ondersteund door een professioneel team met meer dan 130 werknemers, heeft meer dan 80 werknemers die een hogere opleiding hebben genoten en meer dan 10 werknemers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de motortestindustrie.AIP bestaat uit technologiecentrum, R&D-afdeling, marketingafdeling, handelsafdeling, productiecentrum, personeelsafdeling, financiële afdeling, kwaliteitscontroleafdeling en experimenteel centrum.We nemen het principe van mensgericht en voeren regelmatig vaardigheidstrainingen uit om de kwaliteit van het product te waarborgen.We serveren producten voor het testen van stator, rotor en motor aan zowel de productielijn als het laboratorium om de productkwaliteit voor de motorfabrikanten te controleren.

 

Klik voor meer informatie overAIP.