Bericht versturen
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties
Evenementen
Contacten
Contacten:
Fax: 86-532-87973308
Contact nu
Post ons

Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties

2024-03-19
Latest company news about Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties

Met de voortdurende innovatie en ontwikkeling van wetenschap en technologie worden de eisen van de gebruiker aan de prestaties van de motor geleidelijk verbeterd,En de motorfabriek test is ook steeds meer verfijnd en striktDe motorfabrikanten hebben de algemene complexiteit van de vorige test verlaten en hebben ervoor gekozen de motor in fasen te testen.elke fase van de strenge controle.

Gegote aluminium rotor is een soort motor rotor, zijn fabriek inspectie is erg belangrijk.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties  0

 

De volgende fabrikanten voor het testen van aluminiumrotoren zijn onder de categorieën "hard power" en "soft power" ingedeeld als referentie voor het selecteren van de fabrikanten van de testapparatuur.

Ⅰ.fabrikanten van "hard power" gietaluminiumrotorproeven

De fabrikanten van "hard power" gietaluminiumrotorproeven bestaan voornamelijk uit fabrikanten van de productieomgeving, fabrikanten van technische naverkoopsterkte en van het productverkoopassortiment.

1, productieomgeving van fabrikanten voor het testen van gegoten aluminiumrotors

De fabrikanten van giet aluminium rotor inspectie moeten de "6S" management modus, giet aluminium rotor inspectie systeem productie site personeel, machines, materialen, methoden, veiligheid,en ander effectief beheer, om de algemene kwaliteit van het werk te verbeteren.

AIP past de "6S"-managementmodus toe om het beheer van de algehele bedrijfsomgeving te verfijnen, de bedrijfsstructuur wordt verfijnd tot een technologiecentrum, marketingcentrum,en het leveringscentrum van de drie modules, tien productiemodules, implementatie van digitaal management, alle digitale systemen, grondige toepassing van het ERP-systeem, met inbegrip van CRM-systeem voor verkoop, PDM-systeem voor O&O, MES-systeem voor productie,WMS-systeem voor het magazijn. ERP-systeem, met verkoop CRM-systeem, R & D PDM-systeem, productie MES-systeem, magazijn WMS-systeem, duidelijke functies en hoge efficiëntie.Noord-zuidelijke ventilatie om tientallen sets van gegoten aluminium rotor inspectie systeem te bereiken tegelijkertijd productie debugging om ervoor te zorgen dat de productiecyclus van het inspectie systeem.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties  1

 

2, technische naverkoopsterkte van gegoten aluminium rotoren

De kwaliteit van de inspectiesystemen voor gegoten aluminiumrotors hangt overwegend af van de technische kracht van het bedrijf zelf.

AIP Technology Center heeft een aparte microcontroller afdeling, software afdeling, elektrische afdeling, mechanische afdeling, proces afdeling, standaardisatie sectie,en andere soorten technische afdelingen, of het in het detectiesysteem voor gegoten aluminiumrotoren is vóór de technische beoordeling,Montage- en inbedrijfstellingsperiode van technische ondersteuning of postverkoopverbindingen van de hulp op afstand, de arbeidsverdeling van elke afdeling is duidelijk,en hand in hand op de gegoten aluminium rotor detectie systeem om een sterke technische ondersteuning voor de kwaliteit van de hoge kwaliteit van de technische ondersteuning.

Het systeem voor de inspectie van gegoten aluminium rotoren gebruikt internationale geavanceerde detectietechnologie, het gebruik van speciale sensoren,volgens de traditionele theorie ter ondersteuning van het gebruik van digitale signaalverwerkingsmethoden om automatisch de kwaliteit van gegoten aluminium rotor gidsbalk oordeel te detecteren. van toepassing op gegoten aluminium, gegoten koper, en andere soorten eekhoorn kooi rotor, de rotor gids bar gebroken bars, dunne bars, poriën, bubbels, lucht gaten, lekkage, excentriciteit, verschuiving,en zo verder om te detecteren, conventionele 5s om de testresultaten te krijgen, efficiënt en snel.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties  2

 

3、Beproeving van gegoten aluminiumrotorenproductverkoopbereik van de fabrikant

AIP richt zich op wereldwijde motoronderzoek en heeft een diepgaande samenwerking met meer dan 3.000 motorondernemingen in binnen- en buitenland.Hangzhou, Shenzhen en 8 andere locaties in China, wereldwijde distributeurs, 6 continenten after-sales servicepunten,en dicht bij de auto-ondernemingen om tijdige en krachtige technische after-sales service ondersteuning te bieden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vervaardigers van gietijzer rotorinspecties  3

 

.fabrikanten van "soft power" voor het testen van gegoten aluminiumrotoren

In het algemeen omvat de zachte kracht van fabrikanten van gietaluminiumrotortests voornamelijk de bedrijfscultuur van de fabrikant, de ontwikkelingsplanning van de onderneming en andere aspecten.

AIP houdt zich altijd aan de klantgerichte, motor test oplossingen als het centrum, decennia blijven wereldwijde klanten met motor test oplossingen in verschillende industrieën,met inbegrip van de test met gegoten aluminiumrotor, de volledige motortest, motorstatortest, armaturetrotortest, permanente magneetrotortest, FCT-test en andere motorfabriekstestoplossingen die veel worden gebruikt in automobielmotoren,huishoudelijke motoren, pompmotoren, motoren voor elektrisch gereedschap, industriële motoren, servomotoren, militaire motoren en andere industrieën, die door gebruikers worden geprezen.

 

 

Over het algemeen.AIPals een professioneel, wetenschappelijk, modulair eliteteam,voldoet aan het "klantgerichte" serviceconcept en streeft ernaar om gebruikers een kwalitatief hoogwaardig giet-aluminium rotor inspectie systeem en perfecte after-sales service te bieden, dringende klantbehoeften, onderzoek klantbehoeften, en de meerderheid van de partners om samen te werken voor een win-win toekomst!